Van Vlietfeest 1990 - 2018


Het Van Vlietfeest is in 1990 ontstaan door een gezellig Oranje Feest in buurthuis de Lente aan de Ringvaart. Vanwege vele positieve reacties kon een vervolg niet uitblijven. De nieuwe locatie werd de loods van Lasbedrijf van Vliet op de Kruisweg. Het thema werd een exotisch Caribisch feest, gevolgd door 1001 Nacht en Red&Black. Het 1ste lustrum “Galavaart” werd gevierd aan boord van radarsalonboot Kapitein Kok in Amsterdam.

Lasbedrijf van Vliet verhuisde naar een nieuw pand op Schiphol-Rijk. Bij een nieuwe locatie hoorde een spraakmakend feest, Jungle Party zal niemand meer vergeten. Door enthousiasme van genodigden en organisatie volgde Winterfestival, Hollywood, Going out in Space en het 2de lustrum From Orange Club To Night Club. Ook dit feest werd op een unieke wijze gevierd met o.a. Nederlandse topartiesten waarin de loods was omgebouwd tot een sfeervol voetbalstadion.

Hierop volgde Onderwaterpartijtje, Stout, Gate 13 en House of Indusrty. Deze 15de editie, het 3de lustrum maakt Viva Brasil zijn opwachting.

Zal er nog een 16de Van Vlietfeest komen……?

Organisatie

Foto's

Sponsors

Info

Deze site is aangeboden door: Interior & Garden by Alexander Haal